حجتالاسلام عبدالله محمدی، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در ارومیه، با اشاره به جایگاه خانواده از منظر دین مبین اسلام اظهار داشت: خداوند متعال در قرآن کریم میفرمایند:« خود و خانوادههایتان را از آتش دوزخ که هیزم آن مردم و سنگها هستند حفظ کنید» این آیه نشان می دهد که انسان نسبت به اعضای خانوادهاش تا چه حد مسئول است.
وی با اشاره به اهمیت حفظ و صیانت از ارزش های خانواده در آیینه اسلام تصریح کرد: بنیان خانواده از مهمترین کانون های موثر و پویا در اسلام است که تامین مایحتاج در کنار تربیت اصولی و دینی فرزندان از اساسی ترین وظایف والدین است.
امام جمعه تکاب با تاکید به آیه «وَأَنذِرْ عَشِيرَتَكَ الْأَقْرَبِينَ» بیان داشت: خداوند از پیامبر اکرم(ص) میخواهد اول خویشاوندان نزدیک خود را به دین اسلام دعوت کند و پس از آن دعوت خود را همگانی سازد زیرا هر فردی نسبت به نزدیکان خود مسئولیت بیشتری دارد.
وی رفتار و کردار هر فرد را نتیجه شیوه تربیت او در خانواده دانست و افزود: بهره مندی از تعلیم و تربیت اسلامی به عنوان غنی ترین منبع تربیتی است که می تواند در رشد اخلاقی و معنوی انسان مفید باشد از سویی استفاده از منبع بی کران اسلام در زمینه های مختلف هدایت کننده انسان است و بخصوص در تربیت نسل های سالم و متعهد بسیار اثر گذار است..
حجتالاسلام محمدی به مسئله کم توجهی برخی به امرحجاب در اجتماع اشاره کرد و افزود: کسانی که به پوشش و حجاب اسلامی اهتمام نمی ورزند نشانگر بی اطلاعی آنان نسبت به آثار معنوی و روانی این مهم است.
وی به حدیث ثقلین اشاره کرد و ادامه داد: پیامبر(ص) دو امانت سنگین در بین امتش به یادگار گذاشت که یکی قرآن و دیگری اهل بیت(ع) بود، امانت دوم برای ما حجت است تا متوجه اهمیت جایگاه خانواده باشیم.
امام جمعه تکاب خاطر نشان کرد: خاندان و اهل بیت(علیهم السلام) پیامبر اکرم(ص) برای ما بزرگترین الگو ی عینی و عملی در ارائه نمونه بارز تربیت یافتگان مکتب اسلامی هستند چراکه تربیت یافتگان این خاندان از برترین انسانها هستند، حضرت فاطمه زهرا(س) که هرگز در عبادت و اطاعت پروردگار خویش کوتاهی نمیکرد و در حجاب و عفاف کاملترین الگو برای زنان جهان است.
وی به بزرگی روح حضرت زینب(س) که تربیت یافته در پاکترین خانواده هستی است تاکید کرد و افزود: حضرت زینب(س) در اوج مصیبتها ذرهای در ایمان خود دچار لغزش نشد و همواره و در سخت ترین شرایط به عبادت و اطاعت از امر الهی پرداخت.